Bungkus sareng konci na

Prakték penguncian teras ngarah urang langsung kana ayana totaliterisme démokrasi anu anyar. Teu aya, khususna teu aya legitimasi ilmiah sareng epidemiologis pikeun ngahinakeun urang: Urang moal tiasa sacara bébas miceun deui kahirupan urang. Hak dasar dasar dibatesan. Kabébasan urang dikorbankeun tanpa scruples pikeun kapentingan politik kaséhatan.

Primer Totalitarian

Nazi salah ayana di AfD. Pikeun kuring, dorong ieu mangrupikeun misalokasi anu sinis sacara politis, anu sakuduna ngabodaskeun garis tradisi sareng masa pikir totaliter sareng akting di kelas penguasa Merkel sareng parantos ngabodorkeun mangtaun-taun.

Konperénsi pidéo AfD salaku sarana disiplin

Dua purwa penting sareng pamimpin diskusi hoyong ngobrol sareng jajaran partai sareng file ngeunaan hubungan antara Schleswig-Holstein AfD sareng partéy féderal sareng ngabahas kaayaan anu henteu lengkep nyugemakeun sareng kolega. Iklim antara AfD Schleswig-Holstein sareng dewan eksekutif féderal kedah ditingkatkeun. Sakumaha ceuk paribasa, éta henteu kedah ditutup sareng ngeunaan anu sanésna, tapi sacara terbuka sareng silih.

Puji solidaritas urang

Salami jaman Corona sareng salaku bagian tina restrukturisasi Uni Éropa kana pusat kakuatan di Éropa, topik solidaritas ayeuna beuki loba dilakukeun ku média jeung politik. Tapi urang terang: Langkung seueur jalma nyarioskeun persatuan, kebersamaan, kebersamaan, konsensus, harmoni sareng kohési, beuki solidaritas condong kana nol.

Kaméran Merkel

Kwalitas Comrade Merkel - sareng tanpa kualitas anu pasti éta henteu tiasa dianggo - sigana bakal aya dina kapamimpinan anu teu kendat tina pamaréntahan sareng aparat partai ogé dina ngeusian sadaya jabatan luhur kalayan pengikutna. "Kautamaan sékundér" ieu sareng ngahalangan basa kana frasa kosong sareng frasa kosong épéktip, tapi dina jangka panjang henteu tiasa dipertahankan pikeun masarakat anu bébas démokratis.

Warga Vera Lengsfeld ngajawab Kanselir

Aranjeunna ngarumuskeun ekspektasi aranjeunna kalayan jelas yén warga nagara bébas kedah janten subyek: Urang kedah nganggo topéng disiplin anu ngajagaan urang tina virus, sapertos pager ranté tina reungit. Urang kedah tetep jarak, asup kana isolasi sosial sareng di luhur sadayana henteu naroskeun patarosan kritis. Pikeun anjeun ieu mangrupikeun "masarakat manusiawi", pikeun kuring sabalikna.

Natal sareng taun énggal

Sanés totaliterisme anu lami, tapi anu énggal, langkung hésé dites, anu nyanghareupan kami ku sadaya trik média sareng tipu daya. Pembunuhan masif pikeun jalma-jalma anu pikir anu béda parantos kadaluarsa sareng henteu aya dina agenda, padahal pati sosial unggal panyimpang tina garis umum sigana.