AS, Rusia, Ukraina jeung ceurik keur hungkul

Dimana panggero, memang ceurik politisi urang, pikeun solusi disawalakeun? Naon anu aya pikeun Jérman, Eropa sareng dunya sanés sauran pikeun rundingan? Pulitikus kudu néangan cara giat jeung, lamun perlu, ngojay ngalawan pasang nu ngabalukarkeun kana kanyahoan? Pulitikus Jerman pasti gaduh amanat pikeun ieu, anu tiasa dipendakan dina sajarah urang pikeun sadayana ningali!

amarah dina beuteung

Ahli hukum henteu nunjukkeun kartu beureum pikeun ngabongkar hak-hak dasar, para dokter unggeuk sirahna sareng ngumpulkeun premium vaksinasi, média parantos ngabuktikeun dirina pantes pikeun jabatan resmina sareng masihan panjelasan anu pangsaéna ngeunaan kabodoan, politikus anu modeling liat. sorangan Teras maca…