Habeck nyerah

Budakter hatur nuhun kana ratuna! Kuring ningali nangkeup leungeun anu akrab, kantétan jero sareng sumuati anu ditepikeun dina gambar ieu! Aya kasaruaan anu cukup: Benci ka Jerman, wilujeng sumping ageung, dana antifa, Islam sponsor sareng jarak ti Yahudi, energi sareng ekstrimisme iklim, sentralisme / diktatorisme EU, anti demokrasi sareng totalitarianisme Baca leuwih ...

Ukur alokasi lisénsi siaran

Badan Wartawan Jérman ngadesekkeun otoritas média nagara supaya henteu masihan lisénsi siaran ka saluran Rusia Dinten ieu pikeun situs web RT Deutsch. "Rusia Dinten ieu kanggo urang sanés mangrupikeun médium inpormasi, tapi alat propaganda Kremlin", hakim Présidén Federal DJV Frank Überall, "éta kalayan kabijakan disinformasi Baca leuwih ...