Kush i fitoi zgjedhjet?

E përbashkëta e këtyre personave shumë të rëndësishëm është ngjitja e tyre, sofistikimi i tyre dhe mungesa e parimeve të tyre. Asnjë prej tyre nuk ka guxuar të kundërshtojë politikat e Merkelit në një mënyrë të vetme.

Çmenduria e vaksinimit i kap fëmijët

Strategjia e vaksinimit e ndjekur nga qeveria për fëmijët dhe adoleshentët dhe mbrojtja e prindërve është pjesë e përpjekjeve të së majtës së gjelbër për të shpërbërë familjen në funksionin dhe detyrën e saj të mëparshme dhe për t'u kujdesur për fëmijët nga duart e prindërve (martesa për të gjitha / Programi gjinor / politika e pakicave).

Tek të pavaksinuarit

Mos u trembni. Ju tregoni elasticitet, integritet dhe vendosmëri. Ju do të mblidheni në komunitetet tuaja, do të bëni plane për të ndihmuar njëri -tjetrin dhe do të mbroni përgjegjësinë shkencore dhe lirinë e shprehjes që janë thelbësore për lulëzimin e shoqërisë.

Maskë topi

Jeta e përditshme e nxjerr në dritë: Sundimtarët kanë vullnetarë. Jo gjithmonë duhet të jetë policia që ndërmerr veprime të guximshme. Dikur quhej Blockwart!

Fondacioni Desiderius Erasmus

Ne nuk jemi AfD, por natyrisht që jemi afër tij për bindje. Dhe si jopartiak, unë mbështes publikisht faktin se votoj për AfD, sepse qëndron dhe vepron në bazë të Ligjit Themelor. Përndryshe nuk do të votoja për ta dhe gjithashtu nuk do të drejtoja këtë fondacion. AfD po hedh në gjyq masat aktuale të mbrojtjes së kushtetutës për një arsye të mirë. Mënyra se si vlerësohet profesionalisht, qeveria federale do të nënshtrohet pas viteve të proceseve. Dhe kjo është e mirë!

Ndarja dhe solidariteti në Gjermani

A po hesht populli? Duket se nuk ka asnjë kundërshtim të fuqishëm ndaj kësaj politike të patregueshme të gabimeve. Por vetëm nëse besoni, si sundimtarët e mëdhenj dhe të mëdhenj, se të gjitha idetë e imagjinueshme duhet të bëhen realitet gjatë jetës së tyre, do të mendojnë kështu. Ka zhvillime nëntokësore në shoqëri që janë të shkurtra, por kryesisht me kohëzgjatje të gjatë. Ndryshimet e mëdha kërkojnë një periudhë më të gjatë të rritjes.

Gratë në sportet e burrave dhe të tjerët

Do të ishte naive të supozohej një rastësi në depërtimin e grave në një fushë mashkullore - veçanërisht gjatë një kampionati evropian. Jo - është një projekt politik i riedukimit. Ne duhet të mësohemi me faktin se gratë janë burra dhe burrat janë gra. Gjithçka është e mundur dhe asnjë gjini nuk është specifike. Secila prej gjinive mund të bëjë gjithçka aq të mirë apo të keqe sa tjetra.

Padja e shalës GDR likuidon demokracinë e GG

Partitë e bashkuara Merkel nuk njohin rrethana, asnjë pikë fillestare, asnjë themel dhe asnjë rezervë që duhet të ruhet dhe sigurohet. Vetëm qëllimet e mira, dëshirat dhe ëndrrat tregojnë rrugën për një të ardhme të lakmueshme që përkon me të gjithë njerëzit dhe kombet dhe me realitetet natyrore dhe biologjike. Edhe një herë, utopia po feston ringjalljen e saj të re nga rrënojat dhe kushdo që e kundërshton atë zhytet pa zhurmë në orkus.

Për çfarë ndryshimi po flasim?

Klima në Gjermani po përkeqësohet dhe përkeqësohet. Jo vetëm e ashtuquajtura klimë e krijuar nga njeriu që zgjon kaq shumë vëmendje dhe aktivitet. Por edhe klima shoqërore e krijuar në të vërtetë nga njerëzit. Würzburgu i përsëritur na kujtoi edhe një herë gjendjen e klimës së vendit.