Habeck pasrah

Tugas abdi matur nuwun ratu! Aku ndeleng pelukan tangan sing rapet, lampiran jero lan ketaatan sing ditulis ing gambar iki! Ana persamaan sing cukup: Gething Jerman, sambutan gedhe, dana antifa, Islam disponsoran lan jarak saka wong Yahudi, ekstremisme energi lan iklim, sentralisme / diktatorisme EU, anti-demokrasi kanthi totalitarianisme Waca liyane ...