Negara klelep tanpa kepala lan gol

Sejarah ngerti akeh negara sing tiwas lan ilang saka peta. Ana macem-macem alasan kanggo iki. Nanging kudu unik kanggo negara kanggo mbusak dhewe saka lumahing bumi karo sikap quasi-agama tanggung jawab kanggo kabeh kasangsaran ing donya lan ngluwari saka pati iklim lan nggawe manungsa anyar.

AS, Rusia, Ukraina lan tangisan kanggo negosiasi

Ing endi telpon, pancen sesambat para politisi kita, kanggo solusi rembugan? Apa sing ana kanggo Jerman, Eropa lan jagad liyane kajaba telpon kanggo negosiasi? Politisi kudu golek cara sing sregep lan, yen perlu, nglangi nglawan ombak sing ndadékaké menyang sing ora dingerteni? Politisi Jerman mesthi duwe mandat kanggo iki, sing bisa ditemokake ing sejarah kita kanggo kabeh wong!

nesu ing weteng

Para pengacara ora nuduhake kertu abang kanggo mbongkar hak-hak dhasar, para dokter wis manthuk-manthuk lan ngumpulake premi vaksinasi, media wis mbuktekake awake dhewe layak kanggo posisi resmi lan menehi panjelasan sing paling apik babagan kabodhoan, para politisi nggawe model lempung. dhewe Terusake maca…