Manifesto saka AfD

Hantu Nazi lan rasisme ana ing Jerman - hantu AfD. Kabeh pihak ing Jerman sing wis padhang wis sekutu kanggo golek golèk popularitas iki, greja, asosiasi, politikus, media, olahraga, sains, seniman kabeh jinis, industri lan ekonomi, ringkesane: kabeh negara lan kakuwatan non-negara.

Divisi lan solidaritas ing Jerman

Apa rakyat meneng? Kayane ora ana oposisi sing kuat tumrap kabijakan kesalahan sing ora bisa dikatutake iki. Nanging yen sampeyan yakin, kayata para pamimpin gedhe lan cilik, kabeh ide sing bisa dibayangake kudu dadi kasunyatan sajrone urip dhewe, mula bakal bisa nganggep. Ana pangembangan lemah ing masarakat sing kurang, nanging umume dawa. Owah-owahan gedhen mbutuhake periode tuwuh sing luwih dawa.

Gerakan tetep ing pungkasan jagad

Mekanisme scaremongering lan pasuryan topeng sing ngrusak lan penghapusan hak-hak dhasar dimaksudake kanggo nyiapake kita supaya bisa tahan ing negara anyar Orwell sing ora ngerti demokrasi, ukum lan kebebasan, nanging njaga perubahan iklim sing fleksibel lan bisa diatur minangka instrumen penindasan terus! Sepisan maneh, jaman nyenengake nunggu kita!

Ijo Nazi?

Pandangan dunia Sosialis Nasional lan pandangan dunia ijo ora adoh banget kaya sing dipikirake. Asring masalah sing durung bisa dirampungake dening para penghinaan ijo ing Jerman. Ana sawetara titik sambungan lan kamiripan: Idea kemurnian nyambungake loro tampilan. Kabeh kudu mesthi Terusake maca…

AfD lan kawentar demokrasi

AfD, sing isih pidana politik nganti saiki, wis nggawe layanan gedhe lan ora bisa dibalekake kanggo kebangkitan demokrasi Hukum Dasar lan wacana politik kebebasan umum: Ekspos terus-terusan ijo kiwa lan politik-ijo disebar kanthi sebulat suara dening media negara lan pihak Merkel. warna-warni Terusake maca…

Gila vaksinasi nyakup bocah-bocah

Strategi vaksinasi sing ditindakake pemerintah kanggo bocah-bocah lan remaja lan nglindhungi wong tuwa minangka bagean saka upaya kiwa ijo kanggo mbubarake kulawarga ing fungsi lan tugas sadurunge lan kanggo ngurus bocah-bocah saka tangane wong tuwa (omah-omah kanggo kabeh / Program gender / kabijakan minoritas).

Kanggo sing durung divaksinasi

Aja wedi. Sampeyan nuduhake ketahanan, integritas, lan tekad. Sampeyan bakal kumpul ing komunitas sampeyan, nggawe rencana kanggo nulung siji lan sijine, lan menehi pertanggungjawaban ilmiah lan kebebasan ekspresi sing penting kanggo masarakat supaya berkembang.

Yayasan Desiderius Erasmus

Kita dudu AfD, nanging mesthine kita cedhak amarga ora yakin. Lan minangka pihak non-partai, aku ndhukung kasunyatan ing kasunyatan manawa aku milih AfD, amarga ana lan tumindak adhedhasar UU Dasar. Yen ora, aku ora bakal milih dheweke lan uga ora bakal dadi kepala yayasan iki. AfD nuntut langkah-langkah proteksi konstitusi saiki kanthi alesan sing cukup. Cara pambiji kanthi profesional, pamrentah federal bakal tundhuk sawise proses pirang-pirang taun. Lan iku apik!

Wanita ing olahraga pria lan liya-liyane

Bakal naif yen ana ketepakan ing penetrasi wanita menyang domain pria - utamane nalika juara Eropa. Ora - iki proyek pendhidhikan politik maneh. Kita kudu ngerteni manawa wanita iku pria lan wanita uga wanita. Kabeh bisa lan ora ana gender sing spesifik. Utawa jinis kelamin bisa nindakake kabeh sing apik utawa uga ora apik liyane.

Pad saddle GDR ngilangi demokrasi GG

Partai Merkel sing bersatu ora ngerti kahanan apa wae, ora ana titik wiwitan, ora ana dhasar lan ora ana saham sing kudu dijaga lan dijaga. Mung maksud, kekarepan lan impen sing apik sing nuduhake dalan menyang masa depan sing nyenengake sing cocog karo kabeh wong lan kabeh bangsa lan kasunyatan alam lan biologis. Sepisan maneh, utopia ngrayakake kebangkitan anyar saka reruntuhan lan sapa wae sing nolak, dheweke ora bakal telas mlebu ing orcus.

Apa pangowahan sing dibahas?

Iklim ing Jerman saya parah. Ora mung iklim sing diarani manungsa sing nggawe manungsa waé lan kegiyatan. Nanging uga iklim sosial sing sejatine digawe manungsa. Würzburg sing bola-bali ngelingake maneh babagan kahanan iklim negara kasebut.