Gejala transformasi totaliter

Kanggo Merkel, Corona pancen puncak karusakane ing Jerman nalika, kaya kekuwatan, dheweke nglanggar undang-undang kaya biasane tanpa ana hubungane parlementer lan ora ana konsep sing bisa ditindakake lan mung mrentah lan mrentah. Kritik apa wae bakal tumpah utawa difitnah karo cek kasebut. Parlemen ora bisu lan mung AfD sing nuduhake penampilan para oposisi. Michel lan Michela seneng banget karo aturan otoriter-totaliter.

Jaringan produksi ijo ing Jerman

Saiki wis waktune sing pungkasane ndadekake kabisat ijo gedhe bisa ditindakake. Kabeh wis mudhun, kabeh didol, ora ana tanah sing katon, ora ana mangsa ing saben pojokan. Negara sing sepi kaya ngono mung bisa ngatasi kekuwatan sing ora ana ing kasunyatan sing sepele - kekuwatan sing duwe budi lan budi sing alus lan ijo ing mburi kuping.

Meuthen lan komunitas nilai

Apa Pak Meuthen ora ngerti pinuju pinuju basa regane? Langsung menyang gua memedi klub CDU sing ora bisa didandani. Sampeyan ora mung kudu njupuk syarat-syarat lawan yen sampeyan ora pengin dadi tiru, yen sampeyan pengin nggawa kreta sing ilang menyang kursus alternatif.

Universitas ing taun 1933 lan saiki

Nalika universitas ora ana maneh papan diskusi terbuka lan kebebasan intelektual, yen pendapat lan pendapat liyane ora ditolak nanging dikutuk, nalika universitas kasebut dadi institusi kesesuaian lan luwih setya marang politik pamrentah tinimbang ngobrol lan ijol-ijolan, mula bakal iku steril lan ora produktif lan wis dadi cabang politik sing mrentah lan pungkasane nyerah hak kasebut dadi papan perlindungan kebebasan lan pamikiran.